Касови апарати новости при пускане на дневен финансов Z отчет в режим НУЛИРАНЕ

Какво е различното при актуалните нови модели касови апарати от 2021г?Как да извадим дневен финансов Z отчет в режим НУЛИРАНЕ? Дневен отчет за моделите на Дейзи, Датекс и Тремол през 2021г.

 • Публикувано на: 24.01.2021г

  Касови апарати новости при пускане на дневен финансов Z отчет в режим НУЛИРАНЕ.Касови апарати 2021г актуални модели.Договор за сервиз Профинанс София.

  Вижте предишната тема- Касови апарати 2021г актуални модели.Договор за сервиз Профинанс София.


  Касови апарати новости при пускане на дневен финансов Z отчет в режим НУЛИРАНЕ.

  Това е режима в който пускате дневен отчет когато сте работили и трябва да занулите вашия касов апарат. Ние от сервиз Профинанс Д ЕООД предлагаме нови касови апарати ОДОБРЕНИ и сертифицирани от НАП. Какви са новостите при моделите касови апарати произведени 2021г?

  От НАП беше поискана промяна за всички касови апарати да бъде направена актуализация на фърмуера под името A-Z отчет /Автоматичен Z отчет- Дневен финансов отчет с нулиране на касовия апарат./ Актуализирани и готови за работа отговарящи на всички изисквания от НАП.

  Нека ви представим нашите предложения нови касови апарати 2021г.

  Напълно ОДОБРЕНИ и подобрени касови апарати 2021г.Актуалните модели които можете да закупите от нас са на производителите Тремол, Дейзи и Датекс.

  Това ще рече че след актуализирането на вашия касов апарат. В дните когато има реализиран оборот през него. Той сам ще направи дневен финансов отчет ако вие забравите. Или пък сте сбъркали режима за пускане на дневен отчет с нулиране. И сте направили това в режима за справки Четене.

  Пускането на автоматичен Z отчет става само в дните когато сте работили на касовия апарат.

  Всеки касов апарат е програмиран при производството си да извършва автоматичен дневен Z отчет в 23:59:59часа.

  За всички които са закупили касови апарати преди промяната. Е необходимо да донесат своите апарати в нашия офис за да бъде извършена актуализацията на фърмуера. Само така ще имате напълно отговарящи на изискванията от НАП касови апарати.

  Ако търговския обект затваря в 18:00часа и вие пуснете дневен отчет в режим нулиране. Апарата няма да генерира втори такъв за същия ден.

  Но ако вие затворите в 18:00часа обекта и забравите да направите дневен отчет. Тогава касовия апарат ще направи автоматичен дневен финансов Z отчет в 23:59:59часа.

  Когато пускате дневен финансов отчет на касов апарат който има качена новата версия на фърмуера.

  С оглед на това че апарата вече може да прави сам автоматичен отчет е направена новост.

  При някои от апаратите когато натиснете бутон Тотал за да ви разпечати дневен отчет на хартия.

  Той ви пита дали искате да имате дневен отчет на хартия?

  Или само да запише отчета в КЛЕН на касовия апарат и да го изпрати към НАП?

  Така вече няма опасност че някой ще пусне дневен отчет в грешния режим /ЧЕТЕНЕ/и няма да е занулил ползвания от него касов апарат.

  А ако не греши но се случва да забравя да прави дневни финансови отчети. Сега касовия апарат ще изготви и изпрати автоматично към НАП дневен Z отчет.

  Обадете ни се на GSM: 0888 728 005 запишете си час или заповядайте на място в нашия офис гр. София. ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Партер . За да направим актуализация на фърмуера и да работите спокойно с вашите касови апарати.

  Заедно с това можете да се възползвате и да подновите вашия договор за касов апарат. Платете вашата такса за поддръжка на касов апарат за една година на цена 115.20лв сервиз Профинанс София.

  Таксата се заплаща всяка година и е задължителна съгласно Наредба Н-18.Не забравяйте да подновите вашия договор за касов апарат. Ако допуснете да изтече договора ви ще трябва да платите нещо като глоба за да бъде възстановена мобилната свързаност. Такса за Активиране на СИМ картата. За да бъде избегнато това неудобство заповядайте в нашия офис няколко дни преди изтчането на настоящия ви договор за сервизно обскужване.

  НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ С БЕЗПЛАТЕН ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА – Касов апарат Тремол S25 , Тремол A19 Plus , Касов апарат Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21

  Тези касови апарати Тремол са нови модели произведени 2020г - 2021г с нова визия, нов дизайн и нов софтуер с който са спазени изменения в наредбата за касовите апарати. Ако сте се спрели на някои от следните НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ – Tremol S25, Тремол A19 Plus, Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21 може да бъдете сигурни че сте си купили касови апарати по новите изисквания.

  Някои от старите касови апарати трябва да бъдат актуализирани за да извършват операцията Автоматичен Z отчет. Заповядайте в нашия офис за да проверим дали вашия модел е с последна версия на фърмуера посиакан през 2020г от НАП.

  Препоръчваме ви касови апарати по новите изисквания >>> Нов Касов апарат 2021г Тремол S25