Евтини Касови апарати цени 189лв ZIT 2007BG-KL можете да намерите на нашия сайт www.профинанс.com

 • Публикувано на: 31.01.2017г

  Касови апарати цени 189лв с ДДС ЗИТ 2007BG-KL

  Касови апарати с най-ниски цени предлагани в сайта на фирмата сервиз Профинанс Д ЕООД гр.София са стационарен касов апарат ЗИТ 2007 BG-KL цена 189лв с ДДС.

  Извършваме нужните сервизни услуги регистрираме фискални устройства, фискализираме, сменяме адрес на търговски обект ако е нужно и адреса по-регистрация на фирмата за да може всеки тътговец закупил си от нас касов апарат да работи безпроблемно съгласно изискванията на НАП и да има винаги изрядно попълнен паспорт на своя касов апарат и актуално водене на досие съобразено с указанията в наредба Н-18.

  Благодарение на това че нямат затруднения при работата с касовите апарати които сме им предложили нашите настоящи клиенти са представили нашата фирма Профинанс Д ЕООД в интернет като надежден сервиз за касови апарати в гр.София.

  Има няколко разделения на предлаганите в България касови апарати едното от тях е касови апарати работещи на ток /СТАЦИОНАРНИ касови апарати/ и МОБИЛНИ касови апарати работещи с акумулаторна батериа .

  За да бъде успешна работата на всички които извършват търговска дейност или възнамеряват да правят търговия в помещения където имат постоянно ел. захранване ние им предлагаме евтини стационарни касови апарати което напрактика ги прави напълно достъпни за повечето потенциални и настоящи наши клиенти.

  Другите търговци които пък ще трябва издават касови бележки на място при клиента и не са сигурни там ще има ли ел. захранване, където да включат касовия апарат за да издадат касов бон.

  Пак в нашия сайт www.профинанс.com могат да намерят мобилни касови апарати цени 199лв за фискален касов апарат ZIT 2007BG-KL снабден с акумулаторна батерия.

  Тази батерия се зарежда както батерията на вашия телефон след което можете да го ползвате навсякъде тържища, сергии за плодове и зеленчуци, също и ако сте фирма за кетъринг или друг вид разносна търговия.

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат Дейзи Перфект S 01-KL