Нашите продукти /КАСОВИ АПАРАТИ/

Кратко описание на страница /Касови апарати/

 • Касови апарати ZIT

  Касови апарати ZIT

  Най разпространения продукт на производителя ЗИТ Интернешънъл са касови апарати ZIT 2007BG-KL.Можете да се възползвате от нашето предложение и да си закупите този модел касови апарати в нашия офис в гр.София, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Партер.Цената на този касов апарат е 189лв на ток.В цената са включени всички услуги.

  + Касови апарати ЗИТ

 • Касови апарати Деизй

  Касови апарати Daisy

  При този производител на касови апарати Дейзи Технолоджи има два модела които са добре познати на търговците. Касови апарати Дейзи Перфект S01-KL са леки и удобни за бърза работа предлагат се на ток Цена 199.00лв и на батерия Цена 219.00лв.Удобни са за разносна търговия имат голям дисплей с подсветка. Другия модел е Дейзи Експерт SX-KL също лек и удобен касов апарат можете да го закупите в нашия офис на Цена 219лв за касов апарат работещ на ток.

  + Касови апарати Дейзи

 • Касови апарати Тремол

  Касов апарат Tremol

  Тремол е познат на нашите клиенти с два основни модела касови апарати Тремол ZS-KL малък като габарити касов апарат изключително удобен за разносна търговия работи на ток и на батерия Цена в нашия офис 211лв. Другите касови апарати на производителя Тремол са познати на търговците които са в бизнеса с магазини за хранителни стоки, ресторанти и други по-натоварени обекти . Това са касови апарати Тремол ZM Цена 260.00лв и касови апарати Tremol M-KL Цена 360.00лв

  + Касови апарати Тремол

 • Касови апарати Датекс

  Касови апарати Datecs

  Датекс е един от големите производители на касови апарати.Най-разпространени модели познати добре на търговците в България са касови апарат Датекс стационарни модели DP15-KL, Datecs DP-150KL, Датекс DP25-KL и касов апарат модел DP55-KL.Мобилен касов апарат Датекс DP50-KL има акумулаторна батерия и може да се ползва на сергии за плодове и зеленчуци, при фирми с основна дейност разносна търговия.Като цяло ще ви е полезен ако нямате ел.захранване във Вашия търговски обект.

  + Касови апарати Datecs