Къде да подновя моя договор за сервиз касови апарати? По какво да избера фирмата с която да сключа договор за касови апарати? Какви ще са цените за сключване или подновяване на договор за сервизно обслужване касови апарати през 2018година има ли промяна ?

 • Публикувано на: 13.02.2018г

  Предстои да изтече договора за сервиз и абонамента на СИМ-картите на доста касови апарати

  Скоро през идващия мсесец март ще настъпи крайния срок за удължаване договора за сервиз и Абонамент СИМ-Карта на доста касови апарати и фисклани принтери

  Какво трябва да направи всеки търговец имащ касов апарат в неговия търговски обект?

  Наближава месец март през който преди няколко години от НАП поискаха всеки касов апарат да бъде снабден с данъчен терминал и СИМ карта за да имат директна връзка със техните сървъри.

  По този повод бяха сменени над 600 000хиляди касови апарати .Голяма част от търговците направиха тази промяна успявайки да си закупят нов касов апарат отговарящ на изискванията на НАП и наредба Н-18 през месец март и април.

  С тази статия искаме да напомним на всички търговци имащи касови апарати в своите търговски обекти да не чакат последния момент .

  Вие можете да подновите договора за сервиз и абонамента за обслужване на СИМ-картата към съответния мобилен оператор на вашите касови апарати преди да е дошла точно дата и месеца през които е сключен първия път или е подновен предишната година .

  Ако сте избрали нашата фирма за касови апарати Профинанс Д ЕООД да бъде вашия сервиз и за следващата една година ние ще подновим вашия договор за сервиз и абонамент за СИМ-Карта обслужваща новите касови апарати имащи връзка с НАП на Цена 86.40лв с ДДС .

  Клиента има касов апарат на който трябва да поднови договора за сервиз и абонамента за СИМ карта .

  Договора изтича на 10 март 2018 година

  Клиента има възможност да дойде до нашия офис като носи със себе си касовия апарат и неговия паспорт на 28.02.2017 година.

  Няма проблем клиента може да заповяда в офиса на фирма Профинанс Д ЕООД намиращ се в гр.София, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Партер .

  Където нашите служители ще извършат заверка в паспорта на касовия апарат която показва че търговеца има актуален сервизен договор за техническо обслужване за следващата година което е задължително по наредба Н-18.

  Следващата операция която трябва да се извърши е да удължат срока за Абонамент СИМ карта за всеки касов апарат към съответния мобилен оператор което се случва посредством компютърна програма и специализиран софтуер с който трябва да е снабдена всяка лицензирана фирма за продажба и сервиз на касови апарати.

  Срока за който ще бъде удължен всеки ново сключен или подновен Договор за сервиз на касови апарати и Абонамент СИМ-карта за касов апарат е 12месеца / една година/.

  Тоест срока на договора и абонамента за SIM-Картата която служи за пренос на данни от касовите апарати на всички търговци до сървъра на НАП.

  изтича на 10.03.2018

  и ще бъде удължен до 10.03.2019година

  независимо че клиента е посетил офиса ни на 28.02.2108година

  При нужда от още инфо позвънете на GSM: 0888728005

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат ZIT 2007BG-KL