Покупката на касови апарати от лицензиран сервиз Профинанс Д ЕООД

 • Публикувано на: 20.12.2016г

  Покупката на касови апарати винаги е съпроводена с едно голяма търсене и разучаване особено ако не сте се занимавали с този вид покупка.

  За да сте наясно и да можете по-лесно да вземете решение кой модел касов апарат да си закупите ще ви запознаем какво е важно да знаем ако ни се наложи да си закупим касов апарат?

  Доста клиенти се интересуват само от цената на касовите апарати което е разбираемо всеки иска да спести някой лев от тази покупка. Наистина цената е важен фактор но имайки в предвид че на пазара у нас има доста фирми които предлагат касови апарати то и конкуренцията е голяма и всяка фирма е определила различни цени има ниски има високи пазарни цени .Поради този фактор това клиента да попадне на нй-ниска цена за касов апарат е до голяма степен и въпрос на късмет от страна на търсещия.

  Ако няма кой да му препоръча фирма с ниска цена ще извърши покупката на цената каквато е успял да намери.

  Но не оставяйте късмета да решава вместо вас когато става въпрос за вземането на решение относно това има ли фирмата от която възнамерявате да закупите касов апарат сервиз разполага ли тя със сервизни техници и има ли опит в тази област или само извършва продажба на фискални устройства и е отскоро на пазара в България.

  Това е важно защото при повреда на вашия касов апарат и последвала нужда от ремонт наличието на сервиз и опитни сервизни техници ще ускори необходимия ремонт и така няма да ви се налага вашия търговски обект да остава без касов апарат за дълго време и да ви бъде забавена работата с клиенти.

  Също така всяка една промяна настъпила по-време на работа /Смяна на адрес на търговски обект, Промяна на адреса по-регистрация, Добавяне на ДДС Номер и др./ всичко това води до необходимостта от ползването на сервизни услуги за да се уведоми НАП.

  При което ако фирмата от която сте закупили касови апарати няма опит в тази област защото доста фирми са започнали да предлагат касови апарати като втора дейност не основна за тяхната фирма то това неминуемо ще доведе до забавяне на вашата работа независимо къде работите в магазин, офис, ресторант или друг търговски обект.

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат ZIT 2007BG-KL