Смяна адреса на търговски обект съответно за касови апарати поддържани от сервиз Профинанс Д ЕООД София

 • Публикувано на: 05.01.2017г

  Какво трябва да направя ако имам касов апарат и ми се налага да сменя адреса на магазина, офиса или ресторанта?

  /Важи за всички търговски обекти използващи касови апарати или фискални принтери/

  Възможно е след като сте започнали работа с вашия касов апарат на един адрес примерно гр.София, жк.Слатина, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 и след 6месеца работа там искате да смените този адрес.

  С промяната на адреса на обекта /магазин, офис, сергия за плодове и зеленчуци и др./ вие трябва да преместите и касовия апарат на новия адрес който е различен от предишния примерно пак в гр.София, жк.Слатина, ул.Слатинска бл.20.

  При това пложение задължително трябва да посетите офиса на вашата сервизна фирма в случая сервиз за касови апарати Профинанс Д ЕООД за да бъде направена промяната видима във вашето Фискално устройство /Важи за Касови апарати или Фискални принтери /.

  Когато бъде направена цялата процедура от сервизната фирма трябва да бъде изпратена новата информация до НАП за да знаят че има извършена този вид промяна.

  Така при проверка няма да ви бъдат наложени санкции.

  Цялата тази процедура след като бъде извършена от сервизния техник се вписва в Паспорта на касовия апарат, издава се ново свидетелство придружено с касов бон разпечатан от касовия апарат на който е видимо кога е направена тази промяна/ Смяна адреса на обекта/.

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат Дейзи Перфект S 01-KL