Препоръчайте ми касов апарат държа да направя покупката разбира се от сериозна лицензирана фирма с опит в сервиза и поддръжката на касови апарати.

 • Публикувано на: 11.03.2017г

  Как да направя правилния избор в търсенето на два касови апарата за моите нови търговски обекти ?

  Как да се доверя само на описанията публикувала в своя сайт някоя от фирмите за продажба на касови апарати?

  Дайте съвет трябва ми касов апарат искам да го закупя разбира се от сериозна лицензирана фирма

  Според опита ми за други покупки най-добре е да поискам мнение от някой закупил си вече касов апарат и минал целия път по търсене и опознаване на тази материя.

  Ето как успях да си закупя касов апарат чрез препоръка от фирма за касови апарати .

  При търсене в интернет и конкретно в търсачка google.bg попаднах на няколко фирми, които предлагат касови апарати.

  Както повечето нови търговци сега започващи своя бизнес и аз имах доста разходи за откриване на търговските си обекти и не исках да похарча много пари за покупката на касови апарати, търсех евтини на възможно най-ниски цени касови апарати.

  На сайта www.профинанс.com в една от страниците на тази фирма за касови апарати открих ниски цени на касови апарати и линк към страница където бяха публикувани имена на техни настоящи клиенти закупили си касови апарати от сервиз Профинанс Д ЕООД.

  Техни клиенти са сериозни институции в България което ми даде кураж да се доверя на тази фирма

  Така си набавих необходимата ми обща информация, и си отговорих на важни въпроси за това колко е сериозна тази фирма, има ли лиценз за да извършва продажба и сервиз на касови апарати. Имат ли добри сервизни техници и ще могат ли бързо и качествено да се справят при нужда от сервизни услуги и ли ремонт на закупените от тях касови апарати.

  След което посетих техния офис намиращ се в гр. София, ул.„Иван Димитров-Куклата“, бл. 53-партер, където бях консултиран и обслужен по-най добрия за мен начин.

  Дадоха ми полезна и изчерпателна информация съобразена с изискванията на наредба Н-18 .

  Също така взеха под внимание къде имам намерение да извършвам продажби с тези касови апарати .

  Тази информация беше важна за мен защото не съм се занимавал никога с този вид покупка, а тук има неща, които са важни и трябва да се знаят предварително, а не след като си направил покупката .

  Пак благодарение на фирма „Профинанс Д“ ЕООД разбрах защо е важно при избора на касови апарати това в какъв търговски обект ще ги ползвам .

  Това има значение, защото някой от тях имат батерия, наричат се мобилни касови апарати /Това ви дава възможност да го носите със себе си и да издавате касови бележки на различни места където нямате достъп до ел. захранване. Това е възможно разбира се ако предварително сте заредили батерията на касовия апарат./

  Другия вид са касови апарати които нямат батерия наричат се стационарни касови апарати /Те са удобни за работа в търговски обекти където има постоянно ел. захранване .Тъй като те в повечето случай са по-големи като габаритен размер се предпочита да стоя в магазини, офиси , кафенета, ресторанти и други ./

  Има и други фактори с които трябва да съобразите някои касови апарати имат по-удобна клавиатура за бърза работа .

  Важно за ресторантите и кафенетата е да имат ресторантски режим /НЯКОЛКО ОТВОРЕНИ СМЕТКИ ЕДНОВРЕМЕННО, ИЗДАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ БОНЧЕТА ЗА БАР И ЗА КУХНЯ И Т.Н. ?/

  В крайна сметка си тръгнах с касови апарати среден клас, не на най-ниска цена, но напълно отговарящи на нуждите ми. И за пореден път се убедих, че компетентността е това, което върши повече работа и от най-ниската цена.

  Важно за ресторантите и кафенетата е да имат ресторантски режим /ОТВОРЕНА СМЕТКА ?/

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат Дейзи Перфект S 01-KL