ТЪРГОВСКИ ВЕЗНИ. ПЛАТФОРМЕНИ ВЕЗНИ. НАСТОЛНИ ТЪРГОВСКИ ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ И КАНТАРИ / ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ ЗАВЕРКА / ЛИЦЕНЗИРАНИ СЪС СЕРТИФИКАТ.

Търговски везни настолни и платформени кантари.Лицензирани професионални електронни везни и кантари със заверка.

Сертифицирани със стикер удостоверяващ фабрична метрологична заверка везни и кантари.

ТЪРГОВСКИ ВЕЗНИ СЪС СТИКЕР ЗА ЗАВЕРКА. ПЛАТФОРМЕНИ ВЕЗНИ И КАНТАРИ ЗАВЕРЕНИ. НАСТОЛНИ КАНТАРИ С РАБОТЕН СЕРТИФИКАТ.

Търговски везни >> Платформени везни >> Търговски настолни електронни везни.

Търговски везни

Платформени везни

Електронни везни. Търговски везни подлежаща на метрологичен контрол съгласно Закона за измерванията.

 • Заверени търговски електронни везни. Заверка везни.

  Защо да си купим заверена електронна везна? Когато възнамерявате да търгувате с различни стоки които за да продадете се налага да бъдят измерени на елетронна везна. Трябва да отчетем факта че ще извършвате продажба към краен клиент в този случай задължително Вашата електронна везната трябва да бъде с метрологична заверка. Купувайки си заверена електронна везна можете да я използвате в различни търговски обекти където да реализирате продажби към краен клиент без да бъдете глобявани от проверяващите. Подходящи за ползване в детски градини.

  + Заверени Електронни везни

 • Платформени Електронни везни

  Къде се използват платформени електронни везни? Най често се предпочитат за работа на стокови тържища, борси за плодове и зеленчуци, складове и други места където се налага да бъдат измервани стоки и товари които са с по-обемисти размери. Ние сме избрали да ви преложим платформени заверени електронни везни Elicom като можете да избирате везна с максимален товар от 30кг, 60кг, 150кг, 300кг

  + Платформени електронни везни

 • Ремонт на везни.Сервиз електронни везни кантари.

  Ремонт на търговски везни.Заверка везни. Сервиз на кантари платформени.Ремонт на механични везни и кантари. Сервиза облсужва и извършва ремонт на везни София и София област.

  + Платформени кантари