Нашите продукти /ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ/

Кратко описание на страница /Електронни везни/

 • Заверени търговски електронни везни

  Защо да си купим заверена електронна везна? Когато възнамерявате да търгувате с различни стоки които за да продадете се налага да бъдят измерени на елетронна везна. Трябва да отчетем факта че ще извършвате продажба към краен клиент в този случай задължително Вашата електронна везната трябва да бъде с метрологична заверка. Купувайки си заверена електронна везна можете да я използвате в различни търговски обекти където да реализирате продажби към краен клиент без да бъдете глобявани от проверяващите.

  + Заверени Електронни везни

 • Платформени Електронни везни

  Къде се използват платформени електронни везни? Най често се предпочитат за работа на стокови тържища, борси за плодове и зеленчуци, складове и други места където се налага да бъдат измервани стоки и товари които са с по-обемисти размери. Ние сме избрали да ви преложим платформени заверени електронни везни Elicom като можете да избирате везна с максимален товар от 30кг, 60кг, 150кг, 300кг

  + Платформени електронни везни

 • Ремонт на везни.Сервиз електронни везни кантари.

  Ремонт на търговски везни.Сервиз на кантари платформени.Ремонт на механични везни и кантари. Сервиза облсужва и извършва ремонт на везни София и София област.

  + Платформени кантари