КАСОВИ АПАРАТИ

Касови апарати актуални и одобрени модели. Започни лесно своя нов бизнес с преносим или стационарен модел касов апарат. Нискобюджетни предложения подходящи за всеки търговски обект. Касовите апарати са с иновативен дизайн и подсветка на дисплея което ги прави удобни за работа. Всеки касов апарат предложен в нашя сайт прави Автоматичен дневен отчет.


КАСОВИ АПАРАТИ / Нашите продукти / Уникални предложения

Касови апарати Tremol

Касови апарати Tremol

Касов апарат Tremol

Касови апарати
Tremol S25
Цена = 215лв

Тремол М20
Касов апарат Цена=290лв,

ЕКАФП Тремол М23
Цена=335лв,

Tremol S21
Касови апарати Цена=290лв

Касови апарати Daisy

Касови апарати Daisy

Касови апарати Daisy

Касови апарати
Дейзи Компакт S01
Цена = 199лв

Дейзи компакт М02
Цена=230лв,

Дейзи Перфект S01
Цена=269лв,

Daisy Експерт SX01
Цена=279лв

Касови апарати Datecs

Касови апарати Datecs

Касови апарати Datecs

Касови апарати
Датекс ДП150MX
Цена = 289лв

Datecs DP25MX
Касов апарат Цена=350лв,

ЕКАФП WP50MX
Цена=335лв

Касови апарати ZIT

Касови апарати ZIT

Кратко описание на страница /Касови апарати/

 • Касови апарати Тремол

  Касов апарат Tremol

  Сервиз Профинанс София НОВИ СЕЛЕКТИРАНИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ 2021г.Предлагат се с БЕЗПЛАТЕН ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА – Касов апарат Тремол S25 , Тремол A19 Plus ,Касов апарат Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21

  Тези касови апарати Тремол са нови модели произведени 2020г - 2021г с нова визия, нов дизайн и нов софтуер с който са спазени изменения в наредбата за касовите апарати. Ако сте се спрели на някои от следните НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ – Tremol S25, Тремол A19 Plus, Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21 може да бъдете сигурни че сте си купили касови апарати по новите изисквания.

  Някои от старите касови апарати трябва да бъдат актуализирани за да извършват операцията Автоматичен Z отчет. Заповядайте в нашия офис за да проверим дали вашия модел е с последна версия на фърмуера посиакан през 2020г от НАП.

  Препоръчваме ви касови апарати по новите изисквания >>> Нов Касов апарат 2021г Тремол S25

  Стари модели Tremol които продължават да се ползват и през 2021г.

  Тремол е познат на нашите клиенти с два основни модела касови апарати Тремол ZS-KL сега вече е доработен Тремол ZS-KL-V2 малък като габарити касов апарат изключително удобен за разносна търговия работи на ток и на батерия Цена в нашия офис 211лв. Другите касови апарати на производителя Тремол са познати на търговците които са в бизнеса с магазини за хранителни стоки, ресторанти и други по-натоварени обекти . Това са касови апарати Тремол ZM-KL-V2 Цена 260.00лв и касови апарати Tremol M-KL-V2 Цена 360.00лв

  Ако все още ползвате касов апарат от моделите Tremol ZS-KL-V2 , ZM-KL-V2, M-KL-V2 и имате нужда от ремонт или подновяване на договор закасов апарат можете да заповядате в нашия офис.

  + Касови апарати Тремол

 • Касови апарати Деизй

  Касови апарати Daisy

  При този производител на касови апарати Дейзи Технолоджи има два модела които са добре познати на търговците. Касови апарати Дейзи Перфект S01 са леки и удобни за бърза работа предлагат се на ток Цена 260.00лв и на батерия Цена 279.00лв.Удобни са за разносна търговия имат голям дисплей с подсветка. Другия модел е Дейзи Експерт SX01 също лек и удобен касов апарат можете да го закупите в нашия офис на Цена 269.00лв за касов апарат работещ на ток.

  + Касови апарати Дейзи

 • Касови апарати Датекс

  Касови апарати Datecs

  Датекс е един от големите производители на касови апарати. Най-разпространени модели познати добре на търговците в България са касови апарат Датекс стационарни модели DP15OMX, Датекс DP25MX и касов апарат модел WP500X.Мобилен касов апарат Датекс WP50MX има акумулаторна батерия и може да се ползва на сергии за плодове и зеленчуци, при фирми с основна дейност разносна търговия. Като цяло ще ви е полезен ако нямате ел.захранване във Вашия търговски обект.

  + Касови апарати Datecs

 • Касови апарати ZIT

  Касови апарати ZIT

  Най разпространения продукт на производителя ЗИТ Интернешънъл са касови апарати ZIT 2007BG-KL.Можете да се възползвате от нашето предложение и да си закупите този модел касови апарати в нашия офис в гр.София, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Партер.Цената на този касов апарат е 189лв на ток.В цената са включени всички услуги.

  + Касови апарати ЗИТ