КАСОВИ АПАРАТИ

Касови апарати

Касови апарати мобилни и стационарни модели от серивз Профинанс Д и Д ЕООД гр. София.

Касови апарати актуални и одобрени модели. Започни лесно своя нов бизнес с преносим или стационарен модел касов апарат. Нискобюджетни предложения подходящи за всеки търговски обект. Можете да ги ползвате на най-разнообразни места като хранителни магазини, месарски, кафе, фризоьрски салони, офиси, счетоводни услуги, автосервизи, автокъщи, заложни къщи, ресторанти, кафенета, баничарници, павилиони за закуски, сергии за плодове и зеленчуци и много други. Касовите апарати са с иновативен дизайн и подсветка на дисплея което ги прави удобни за работа. Всеки касов апарат предложен в нашя сайт прави Автоматичен дневен отчет.


КАСОВИ АПАРАТИ / Нашите продукти / Уникални предложения

Касови апарати Tremol

Касови апарати Tremol

Касов апарат Tremol

Tremol S25
Цена = 269лв

Тремол М20
Цена=320лв,

ЕКАФП Тремол М23
Цена=385лв,

Tremol S21 Цена=320лв

Касови апарати Daisy

Касови апарати Daisy

Касови апарати Daisy

Дейзи Компакт S01
Цена = 199лв

Дейзи компакт М02
Цена=230лв,

Дейзи Перфект S01
Цена=279лв,

Daisy Експерт SX01
Цена=280лв

Касови апарати Datecs

Касови апарати Datecs

Касови апарати Datecs

Датекс ДП150MX
Цена = 329лв

Datecs DP25MX
Цена=350лв,

ЕКАФП WP50MX
Цена=335лв

Касови апарати Профинанс Д и Д ЕООД

 • Касов апарат Tremol

  НОВИ СЕЛЕКТИРАНИ МОДЕЛИ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА. Предлагат се с БЕЗПЛАТЕН ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА – Тремол S25 , Тремол A19 Plus ,Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21

  Тези фискални устройства на Тремол са нови модели произведени 2020г - 2021г с нова визия, нов дизайн и нов софтуер с който са спазени изменения в наредбата за касовите апарати. Ако сте се спрели на някои от следните НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ – Tremol S25, Тремол A19 Plus, Tremol M20, Тремол M23, Tremol S21 може да бъдете сигурни че сте си купили касови апарати по новите изисквания.

  Договор касов апарат цени.

  Някои от старите фискални устройства трябва да бъдат актуализирани за да извършват операцията Автоматичен Z отчет. Заповядайте в нашия офис за да проверим дали вашия модел е с последна версия на фърмуера посиакан през 2020г от НАП.

  Препоръчваме ви мобилен модел фискален апарат по новите изисквания >>> Нов Касов апарат Тремол S25

  Стари модели Tremol които продължават да се ползват.

  Тремол е познат на нашите клиенти с два основни модела касови апарата Тремол ZS-KL сега вече е доработен Тремол ZS-KL-V2 малък като габарити касов апарат изключително удобен за разносна търговия работи на ток и на батерия. Другите модели на производителя Тремол са познати на търговците които са в бизнеса с магазини за хранителни стоки, ресторанти и други по-натоварени обекти . Това са касов апарат Тремол ZM-KL-V2. и касов апарат Tremol M-KL-V2.

  Ако все още ползвате касов апарат от моделите Tremol ZS-KL-V2 , ZM-KL-V2, M-KL-V2 и имате нужда от ремонт или подновяване на договор закасов апарат можете да заповядате в нашия офис.

  + Всички фискални апарати Тремол

 • Касови апарати Деизй

  Касов апарат Daisy

  При този производител на касови апарати Дейзи Технолоджи има два модела които са добре познати на търговците. Това са моделите от серията Компакт. Compact S01 и Compact M02.

  Компакт S01 е доста интерсен той е най-малкия фискален апарат в света. Може да се събере в джоба ви. Неговите размери са :....... Това фискално устройство ви дава свобода на работа тъй като е снабдено с много издръжлива акумулаторна батерия. Този мобилен модел ще ви бъде много полезен ако сте търговец в сферата на разносната търговия. Независимо от факт че е малък като размер той ви дава множество опции и възможности с което не отстъпва на по-големите като размер фисклани устройства.

  Друг модел от серията Компакт е М02 той има по-голяма кутия и съответно размери но пак е снабден с акумулаторна батерия. Това го прави удобен за позлване както като стациоанрен модел така и като мобилен. Като стационарен можете да зареждате и разреждате батерията както правите с мобилния си телефон. И така няма да ви затруднява ползването на касовя апарат поради наличието на кабели които би имал ако не беша произведен с батерия. Удобство са и четирите му бързи бутона ако сте предпочели да работите с департаменти а не с артикули. Има доста добър дисплей няколко редов който е снабден с подсветка и се вижда перфектно всичко което маркирате.

  Сключете договор за сервиз бързо и лесно на реално ниски цени.

  Касовите апарати от серията Перфект изпъкват с модела Дейзи Перфект S01 които са леки и удобни за бърза работа предлагат се стационарни модели на ток Цена 280.00лв и мобилни касови апарати на батерия Цена 299.00лв.Удобни са за разносна търговия имат голям дисплей с подсветка. Другия модел е Дейзи Експерт SX01 също лек и удобен касов апарат можете да го закупите в нашия офис на Цена 279.00лв за касов апарат работещ на ток.

  + Касов апарат Дейзи

 • Касови апарати Датекс

  Касови апарати Datecs

  Датекс е един от големите производители на касови апарати. Най-разпространени модели познати добре на търговците в България са стационарни модели DP150MX, Датекс DP25MX. Kасов апарат модел WP500X е мобилен касов апарат Датекс WP50MX има акумулаторна батерия и може да се ползва на сергии за плодове и зеленчуци, при фирми с основна дейност разносна търговия. Като цяло ще ви е полезен ако нямате ел.захранване във Вашия търговски обект.

  Подновяване на договор за сервизно обслужване на ниски цени.

  + Фискални устройства Datecs