Услуги /договор за сервиз на Касови апарати/

 • Договор за касов апарат. Евтина такса за сервиз и техническа поддръжка ниска цена.

  Договори за касови апарати.Contract for cash register.Service and technical support.Cheаp fee contract for cash register.

  Договор за касов апарат сервиз, ремонт и поддръжка.

  Актуален договор за сервиз на вашия касов апарат ви дава възможност да работите безпроблемно. Ако вашият договор за сервиз и абонамента ви към мобилен оператор са изтекли вашите касови апарати няма да работят.Ние ви предлагаме договор за сервиз и абонамент към мобилен оператор за 12месеца на цена 86.40лв.

  + Касови апарати Договор за сервиз

 • Смяна на фискална памет

  Кога се налага смяна на фискалната памет на вашия касов апарат?

  + Смяна на фискална памет

 • ДИАГНОСТИКА СТАР КАСОВ АПАРАТ

  Диагностика на касов апарат /Услугата се предлага в нашия офис. По телефон Диагностика не можем направим !/ Във връзка с наближаващите крайни срокове и очакваните нови изисквания да влязат в сила в края на месец Март 2019г решихме да добавим тази услуга. Защо се налага да бъде направена диагностика на стар касов апарат който не отговаря на новите изисквания . Това се прави с цел да улесни избора ви ДА ползван стария касов апарат или ДА НЕ ползвам стар касов апарат а да го замена с нов.

  + ДИАГНОСТИКА СТАР КАСОВ АПАРАТ

 • Нов адрес на Търговския обект

  Ако ви се наложи да смените адреса по регистрация на вашата фирма или този където се намира Вашия търгвоския обект/Офис, магазин за плодове и зеленчуци, салон за красота и др./Трябва да посетите нашия офис където да направим промяната видима на касовия бон и да изпратим верните данни към НАП.

  + Смяна на адреса на Търговския обект