Изтекъл договор за сервиз касови апарати и Абонамент SIM-Карта касов апарат

 • Публикувано на: 22.01.2017г

  Какво трябва да направите ако възнамерявате да ползвате вашите касови апарати след като ви е изтекъл договора за сервиз и абонамент СИМ-карта касови апарати?

  ВАЖНО!!!

  /АКО Вашия АБОНАМЕНТ SIM-Карта касов апарат Е ИЗТЕКЪЛ в момента НА ПОДНОВЯВАНЕ КЪМ ЦЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ДОБАВЕНА ТАКСА ВКЛЮЧВАНЕ /

  Цени за заверка договор сервиз касови апарати и подновяване абонамент СИМ-карта касов апарат можете да видите тук

  Изтекли сервизни договори за касови апарати и изтекъл Абонамент Data SIM-Карта касов апарат към мобилен оператор

  Притежавате търговски обект с два броя касови апарати ZIT 2007BG-KL с които издавате касови бонове на клиентите.В един момент установявате че тези две фискални устройства са с изтекли абонаменти на СИМ карти и договори за сервиз пропуснали сте срока за заверка .Вие имате нужда от тези касови апарати и търсите фирма за да сключите нов договор за сервиз и абонамент SIM-Карта за да продължите работа .За да сключите или да подновите договор за сервиз касови апарати и абонамент SIM-Карта касов апарат към мобилен оператор какво е нужно?

  Необходимо е да сте си избрали фирма която задължително трябва да бъде сервиз оторизиран за извършване на всички сервизни услуги свързани с фискалните устройства.

  За да бъде направена заверка абонамент СИМ-Карта на касов апарат той трябва да бъде донесен в офиса на сервизната фирма .Там посредством компютърна програма и самия касов апарат се изпраща информация до НАП и Мобилния оператор .Която информация ще информира двете институции че касов апарат с регистрационен Номер е платил годишната такса и съответно е подновил своя абонамент СИМ-карта касови апарати .Тази такса се подновява обикновено за 12месеца.

  Заедно с това си посещение сервизната фирма ще извърши подновяване на договор за сервизно обслужване които е задължителен по Наредба Н-18 той също се заверява за 12месеца напред.

  След като бъде успешно извършено плащане посредством сервизната фирма към мобилния оператор за презаверка Абонамент SIM-Карта касов апарат и сключване или подновяване договор за сервиз касови апарати вие ще получите нов комплект от документи или ще бъдат попълнени вашите налични. Там ще бъде видимо че за следващата една година имате актуален комбиниран договор за сервиз и абонамент СИМ към съответния сервиз и мобилен оператор за срок от една година.

  След тази процедура вие можете да продължите безпроблемно вашата работа до следващата година когато трябва да се извърши всичко отново.

  Препоръчваме ви >>> Касов апарат Дейзи Перфект S 01-KL